De Wilghenhoeve in Ruurlo

De wilghenhoeve is vernieuwd! Nu nog meer luxe en comfort, de Wilghenhoeve is uitgebreid met 4 badkamers met Wellness stoomdouches en 3 slaapkamers.  Er zijn nu 7 slaapkamers; de Wilghenhoeve is toegankelijk vanaf 6 tot maximaal 12 personen en 2 baby`s. Door de aanwezigheid van een traplift ook zeer geschikt voor ouderen en minder validen. De hoeve is voorzien van WiFi en Netflix en heeft een Jeu de Boules baan.

Heeft u behoefte 'even op adem te komen'? Vereer dan de Achterhoek met een bezoek. Hier vindt u nog onverwacht veel rust. De Achterhoek heeft wel onverwacht veel afwisseling in het landschap en vormt daarmee een mooi decor voor een actieve vakantie. Een goed verzorgd cultuurlandschap met beken en essen, tussen bomen verscholen boerderijen en houtwallen. Een uitgebreid scala aan bewegwijzerde wandel-, fiets-, skeeler- en ruiterroutes wijst u de mooiste plekjes. Maar zwerven en maar zien waar u uitkomt kan natuurlijk ook.

Er valt nog veel meer te vertellen over de Achterhoek. Maar u kunt er beter op uit trekken en het zelf ontdekken. Op onze homepage geven wij u graag een virtuele rondleiding door onze hoeve.

De Gastbeoordeling Awards 2024 van Vakantieadressen.nl zijn bekend! Wij scoren een 9,2!

Gastbeoordeling awards Vakantieadressen.nl

De Achterhoek: het onverwachte Nederland

Last Minute acties

Bel voor actuele last minute acties.

Last Minute prijzen
Bel 06-22465529